Александар Стевановић, градоначелник Панчева и Бранислав Недимовић, потпредседник Фудбалског савеза Србије су обишли фудбалске клубове у Иванову, Банатском Новом Селу, Качареву и Глогоњу и поклонили им вредну опрему.

„Након обиласка фудбалских клубова у панчевачким насељеним местима, могу да потврдим оно што смо установили и претходних дана, да је рад са децом свима нама на првом месту и да су деца најважнија. Неки од ових терена су изнедрили велика имена нашег фудбала. Оно што је сигурно да ћемо их као Град подржати на разне начине како бисмо им омогућили да наставе да трају и буду место окупљања наше деце и путоказ ка здравом развоју и здравом животу“ рекао је градоначелник Стевановић по обиласку клубова у насељеним местима на територији града Панчева.

Представници фудбалских клубова „Стрела“ из Иванова, „Банатско Ново Село“, „Јединство – Стевић“ из Качарева и „Глогоњ“ су се захвалили на дресовима, лоптама, штуцнама и осталој опреми, јер како кажу то им је велики стимуланс да наставе даље, а у многоме ће им олакшати предстојећа такмичењима.

Велики број деце тренира у фудбалским клубовима у насељеним местима на територији града Панчева, и млађи и старији у различитим категоријама и лигама, а сваки вид помоћи им је добродошао, и клубовима и деци, али и родитељима, јер се тиме ослобађају и они издатака.