У четвртак, 19. новембра 2015. године, у Градској управи града Панчева додељено је признање „Полицајац месеца“ за остварене резултате у октобру месецу полицајцу Драгану Цвјетићанину. Признање је уручио градоначелник Панчева Саша Павлов.

Овом приликом, начелник Јужнобанатског округа др Зоран Тасић доделио је награду „Полицајац месеца“ за Јужнобанатски округ полицајцу Драгану Лацмановићу.

Додељујући плакету, градоначелник Саша Павлов честитао је полицајцу Драгану Цвјетићанину, који је у октобру месецу исказао је изузетно залагање, стручност и професионалност у обављању посла и својим радом допринео јачању безбедности грађана Панчева, а претходног месеца доказао се у расветљавању кривичних дела тешке крађе и крађе на подручју ПУ Панчево. Градоначелник је изразио захвалност, пре свега као грађанин Панчева, а онда и као градоначелник, према онима који се у Полицијској управи Панчево свакодневно залажу за очување јавног реда и мира.

Награђени полицајац указао је на значај тима, јер иако сваки појединац, сваки његов члан, својим залагањем доприноси бољитку Панчева, тимски рад и заједништво су ти који су највише заслужни за очување безбедности и сигурности грађана Панчева.