Маја Витман, градска менаџерка је обишла радове у Улици Цара Лазара и апеловала на суграђане да препаркирају своја возила, како би се што брже и ефикасније урадио завршни слој асфалта на потезу од Улице Војводе Радомира Путника до Улице Петра Прерадовића.

„Овим путем желимо да обавестимо суграђанке и суграђане, да су за среду 26. октобар 2022. године планирани радови на изради завршног слоја асфалта на коловозу у Улици Цара Лазара и то од Војводе Радомира Путника до Петра Прерадовића. Апелујем на становнике у овом делу улице, јер нам је у заједничком интересу, да препаркирају своја возила и омогуће што бржи и безбеднији завршетак радова на обострано задовољство. У периоду од уторка поподне, 25. октобра до петка ујутру, 28. октобра тај део улице са приступним саобраћајницама биће комплетно затворена за саобраћај. За четвртак, 27. октобар планирани су радови на изради саобраћајне сигнализације на истом потезу, а у петак 28. октобра део Улице Цара Лазара ће поново бити отворен за саобраћај“ рекла је Маја Витман.

Истакла је и одличну сарадњу са Месном заједницом „Центар“ која је благовремено, током викенда обавестила суграђани на овом потезу о планираном извођењу радова, убацивши у свако поштанско сандуче обавештење.

„Техничка документација, тј. подземне инсталације у катастру и на терену се нису поклапале, што је проузроковало померање рокова тј. продужетак извођења радова. Све што је било неусаглашено, довели смо у функционално стање, а становници у Цара Лазара сада имају могућност озакоњења својих објеката са све прописно уписаним  инсталације и пројектом изведеног објекта“ нагласила је градска менаџерка.

Маја Витман је најавила да је 7. децембар ове године коначни рок за завршетак свих радова у Улици Цара Лазара, а да је временски период од 15. новембра планиран за додатно озелењавање улице.