Новосадски сајам је водећа сајамска кућа у Србији. Поред приређивања сајмова и изложби, бави се и организовањем конгреса и стручних скупова, маркетиншким услугама, складиштењем робе и угоститељством. На површини од 226.000 метара квадратних, од којих је 60.000 метара квадратних павиљона, са 30 приредби у 10 термина, са 1,200.000 посетилаца годишње, Новосадски сајам је постао стециште модерних сајмова, као што су:“Ауто Схоw – Нови Сад“, Сајам финансија, који је прерастао у Сајам инвестиција, Салон намештаја, Сајам образовања… Међународни пољопривредни сајам, постао је агробизнис догађај региона, с највећом и најдужом сајамском традицијом.

Укупна површина сајмишта је 23 хектара. Поред отвореног простора излагачима је на располагању и 37 хала, укупне површине 64.000 м2. Објекти су зидани с краја 50-их година 20. века, до најновијег објекта, комплекса „Мастер“, завршеног 2003. године, укупне површине 28.874 м2, у склопу којег је у функцији сајамских и конгерсних активности готово половина, а у пословном центру је седиште готово 100 фирми и институција.

Чланство Новосадског сајма у Међународној конгресној асоцијацији – ИЦЦА и Централноевропске сајамске алијансе – ЦЕФА омогућава повезивање са значајним европским привредним центрима.

Календар за 2019. годину можете погледати на следећем линку:

https://www.sajam.net/sr/kalendar