САЈАМ ЗАПОШЉАВАЊА У 2024. ГОДИНИ


Град Панчево у сарадњи са Националном службом за запошљавање, на основу усвојеног Локалног акционог плана за запошљавање града Панчева за 2024. годину, организује Сајам запошљавања дана 05.06.2024. године у периоду од 11 до 13 часова, у улици Војводе Живојина Мишића (Корзо), а у циљу повећања видљивости мера и програма у области унапређења запошљавања у Панчеву. На Сајму ће се представити послодавци који учествују у расписаним мерама Града и Националне службе за запошљавање – Филијала Панчево, као и послодавце који намеравају да запосле нове раднике.


Позивамо све заинтересоване суграђане да посете Сајам запошљавања који ће се одржати у среду 05.06.2024. године на Корзоу (Ул. Војводе Живојина Мишића), а у случају лоших временских услова, у холу Градске управе града Панчева, у трајању од 11,оо до 13,00 часова.


На сајму се очекује учешће 40 различитих послодаваца који ће огластити око 200 слободних радних места.


Заинтересованим суграђанима ће на штанду града Панчева бити доступне све потребне информације у вези са отвореним јавним позивoм који се односи на меру активне политике запошљавања „Самозапошљавање“ (средства за отварање привредног друштва или предузетничке радње, набавку опреме и адаптацију простора), меру активне политике запошљавања Стручна пракса, Јавни радови за категорију теже запошљивих лица. На штанду Националне службе за запошљавање биће на располагању информације о услугама и програмима које пружа ова установа.