U sredu, 29. marta 2017. godine u 11.00 časova na Korzou gradonačelnik grada Pančeva Saša Pavlov i direktor filijale Pančevo Nacionalne službe za zapošljavanje Đorđe Lukač obratiće se prisutnima i zvanično otvoriti ovogodišnji Sajam zapošljavanja.

Grad Pančevo u saradnji sa Nacionalnom službom za zapošljavanje, na osnovu usvojenog Lokalnog akcionog plana za zapošljavanje grada Pančeva za 2017. godinu, organizuje Sajam zapošljavanja u 2017. godini, u cilju povećanja vidljivosti mera i programa u oblasti unapređenja zapošljavanja u Pančevu. Na Sajmu će se predstaviti poslodavci koji učestvuju u meri „Studentska letnja praksa“, kao i poslodavci koji nameravaju da zaposle nove radnike.

Pozivamo sve zainteresovane sugrađane da posete Sajam zapošljavanja u 2017. godini koji će se održati u sredu 29. marta 2017. godine na Korzou (Ul. Vojvode Živojina Mišića), a u slučaju loših vremenskih uslova, u holu Gradske uprave grada Pančeva, u trajanju od 11,oo do 14,oo časova.

Na sajmu se očekuje učešće 34 različitih poslodavaca, koji su ponudili ukupno 182 radna mesta različitih profila, i pozvano je više od 1000 lica.

Zainteresovanim sugrađanima će na štandu grada Pančeva biti dostupne sve potrebne informacije u vezi sa otvorenim javnim pozivom koji se odnosi na meru aktivne politike zapošljavanja „Samozapošljavanje“ (sredstva za otvaranje privrednog društva ili preduzetničke radnje, nabavku opreme i adaptaciju prostora). Na štandu Nacionalne službe za zapošljavanje biće na raspolaganju informacije o uslugama i programima koje pruža ova ustanova.

Posetioci sajma moći će da uspostave kontakte i predstave se kompanijama do kojih ne bi mogli doći na drugi način, s obzirom na to da je Sajam zapošljavanja zamišljen tako da poveže veliki broj poslodavaca sa velikim brojem studenata, radnika i kandidata.