Завршна конференција у оквиру пројекта „Едукуј се,запосли се!”, биће одржана у среду, 22. фебруара 2017. године, у Сали на IX спрату Градске управе града Панчева, са почетком у 12.30 часова, непосредно после Финалног такмичења учесника у оквиру пројекта. На конференцији ће бити проглашени победници и додељене награде.

Регионални едукативни центар – Банат (РЕЦ Банат) реализује пројекат „Едукуј се,запосли се!”, уз финансијску подршку Министарства омладине и спорта Републике Србије. Пројекат је одобрен у оквиру „Јавног конкурса за програме и пројекте подршке младима у запошљавању“, а реализује се у партнерству са Градом Панчевом, Регионалним центром за друштвено-економски развој – Банат и Доо за вођење пословних књига Beba Company Панчево.

Пројекат предвиђа пружање могућности младим незапосленим лицима са територије града Панчева да уз помоћ адекватних обука и континуираног менторског рада са релевантним експертима и представницима јавног и приватног сектора, развију сопствене пословне идеје, унапреде своје вештине и знања и спремни се отисну у предузетничке воде, а за три најбоље пословне идеје обезбеђена је финансијска подршка у појединачном износу од 240.000,00 динара.