“Паркинг сервис” Београд донирао 30 П Профила за паркирање бицикала Граду Панчеву

У петак 30. септембра 2016. године у 11.00 часова на паркингу код Дечијег диспанзера у Панчеву биће представљени нови П профили за паркирање бицикала, које је Граду Панчеву донирало Јавно-комунално предузеће за гараже и паркиралишта “Паркинг сервис” Београд.

Ради унапређења услова живота грађана, заштите животне средине и подстицања становништва Панчева да користи бицикле, захваљујући овој донацији, у граду ће бити постављено укупно 30 П профила за паркирање бицикала и то: 13 П профила у кругу Опште болнице, 6 у кругу Зелене пијаце, 6 испред Нове поште у улици Светог Саве и 5 профила испред Старе поште на углу улица Генерала Петра Арачића и Штросмајерове. Град Панчево ће, у складу са законом, дониране П профиле дати на коришћење ЈКП “ Хигијени” Панчево.

На овом догађају, обратиће се Саша Павлов, градоначелник града Панчева и Андрија Чупковић, директор ЈКП “Паркинг сервиса” Београд. Догађају ће присуствовати и чланови Градског већа града Панчева, као и директори Дома здравља и ЈКП “Хигијене” Панчево.