Канцеларија за младе града Панчева ће и овог лета, шести пут, у своје активности уврстити организацију и реализацију пројекта под називом Рекреативно-едукативни камп ДРУШТВО У ПРИРОДИ, који омогућава средњошколцима/кама Панчева да квалитетно проведу време на распусту.
Камп намењен групи од 20 полазника и полазница подразумева предавања, радионице и активности на отвореном, кроз које ће бити обухваћене теме и области које се тичу живота младих у локалној заједници – здравље и одрастање, волонтеризам, активизам, заштита животне средине, слободно време, мобилност и рекреација младих, толеранција и међусобно разумевање, култура и креативност и сл.

Са средњошколцима/кама ће радити предавачи из цивилног и јавног сектора, који имају дугогодишња искуства и знања у овим областима.

Камп је намењен младима узраста првог и другог разреда средњих школа са територије града Панчева, а одржаће се у периоду од од 26. до 31. августа 2016. године, у Школско-рекреативном центру “Чардак“, у Делиблатској пешчари. Комплетно учешће у кампу, са превозом, смештајем и оброцима, обезбеђено је од стране организатора.

Ако имаш 16, 17 или 18 година и идеш у неку од средњих школа у Панчеву, ако желиш да проведеш време у природи и вратиш се богатији/а за прегршт нових знања и вештина, интересантних информација, откривених потенцијала и интересовања, нових пријатеља/ца, онда испуњаваш све услове да се прикључиш ДРУШТВУ У ПРИРОДИ.

Пријави се за учешће слањем попуњеног пријавног формулара на мејл kancelarijazamlade@pancevo.rs, са назнаком Пријава за учешће у Рекреативно-едукативном кампу ДРУШТВО У ПРИРОДИ 2016.
Рок за конкурисање је до понедељка, 15. августа 2016. године.

Формулар за пријављивање може се преузети овде, а све додатне информације могу се добити у Канцеларији за младе града Панчева (Градска управа града Панчева, Трг краља Петра I број 2-4, 2. спрат, канцеларија број 204, телефон 013 308 907 , мобилни телефон 064 866 24 15, мејл kancelarijazamlade@pancevo.rs).

Друштво у природи БАНЕР