Tigran Kiš

Predsednik Skupštine grada Pančeva

 

Tigran Kiš

Osnovnu školu „Đura Jakšić“ pohađao je u Pančevu, a srednju Pravno-birotehničku školu u Beogradu. Diplomirao je na Pravnom fakultetu u Beogradu 1990. godine. Radio je kao sudski i advokatski pripravnik i kao privatni preduzetnik. Od 3.11.2005. godine bio je član Opštinskog veća opštine Pančevo. U prethodnom sazivu Skupštine grada Pančeva obavljao je dužnost predsednika Skupštine. Bio je predsednik Upravnog odbora RTV Pančevo, član Upravnog odbora «HIP – Petrohemije», predsednik Teniskog kluba «Dinamo» i član Veteranske organizacije Teniskog saveza Srbije.  Oženjen je i otac troje dece.

Branka Petrović

Zamenica predsednika Skupštine grada Pančeva

 

Diplomirani je ekonomista. Do sada je radila u JKP „Higijena“ i JP „Direkcija za izgradnju i uređenje Pančeva“. Zaposlena je u JKP „Grejanje“ Pančevo, na mestu finansijskog direktora. Majka je dvoje dece.

Mirjana Jocić

Sekretarka Skupštine grada Pančeva

 

Mirjana Jocić

Osnovnu školu i gimnaziju završila je u Pančevu. Na Pravnom fakultetu u Beogradu diplomirala je 1986. godine. Do sada je radila u DP «Vodovod-operativa», Okružnom sudu u Pančevu, u Opštinskoj upravi Pančevo na poslovima načelnika Odeljenja za opštu upravu i skupštinske poslove, zamenika sekretara Opštinske uprave i skupštine opštine i zamenika načelnika Gradske uprave grada Pančeva. U prethodnom sazive Skupštine grada Pančeva, obavljala je dužnost zamenika sekretara Skupštine. Majka dvoje dece.

Sanja Popović

Zamenica sekretara Skupštine grada Pančeva

 

Sanja Popović

Osnovnu školu i VIII beogradsku Gimnaziju završila je u Beogradu. Na Pravnom fakultetu u Beogradu diplomirala je 1996. godine. Od 1997. godine zaposlena u Gradskoj upravi grada Pančeva, a od 2005. godine obavlja poslove sekretara Sekretarijata za skupštinske poslove, poslove Gradonačelnika i Gradskog veća. Udata, majka dvoje dece.