O B A V E Š T E NJ E

Predstavnici Koalicije Srpski pokret Dveri- Demokratska stranka Srbije i Grupe građana Dosta je bilo – Saša Radulović, izvršili su uvid u izborni materijal u službenim prostorijama Izborne komisije grada Pančeva, počev od 17 časova, 26. aprila 2016. godine zaključno sa večernjim satima 27. aprila 2016. godine.

Predstavnici Grupe građana Dosta je bilo – Saša Radulović, izvršili su uvid u sve zapisnike o radu biračkih odbora i utvrđivanje rezultata izbora za odbornike skupštine grada Pančeva, kao i izborni materijal sa jednog izbornog mesta.

Predstavnici Koalicije Srpski pokret Dveri – Demokratska stranka Srbije, izvršili su uvid u zapisnike o radu biračkih odbora i utvrđivanje rezultata izbora za odbornike skupštine grada Pančeva, kao i u kompletan izborni materijal sa svih izbornih mesta i u glasačke listiće.

Izborna komisija grada Pančeva je na svojoj 48 redovnoj sednici donela Rešenje kojim je odbacila prigovor koji je podneo predsednik Gradskog odbora Socijalističke partije Srbije.

Izborna komisija grada Pančeva je na svojoj 49 redovnoj sednici donela Rešenje kojim je odbacila prigovor koji je podneo predstavnik Koalicije Srpski pokret Dveri- Demokratska stranka Srbije.

Predsednik

Đorđe Papulić, s.r.