Od ponedeljka, 8. avgusta, zbog radova na rehabilitaciji Ulice Moše Pijade u Pančevu, ulica će biti zatvorena za saobraćaj motornih vozila u delu od Trga mučenika do Ulice Dimitrija Tucovića. Radovi će se izvoditi 10 dana, do 18. avgusta.

Raskrsnica ulica Moše Pijade i Dimitrija Tucovića biće otvorena za saobraćaj.

U cilju smanjenja gužvi, dok traju pomenuti radovi, u Ulici Svetozara Miletića biće zabranjeno parkiranje putničkih vozila na posebnim parking mestima na desnoj strani ulice.

Putnička vozila koja dolaze iz pravca Beograda preusmeravaće se u Trg mučenika ili u Ulicu Marka Kulića. Vozila koja idu u pravcu Beograda moći će iz Trga mučenika da skrenu levo, prema Beogradu.

Vozilima javnog prevoza koja voze do Beograda, neće biti dozvoljeno da idu za Beograd preko mosta na Tamišu, nego se preusmeravaju na novi put. Van upotrebe će se naći stajališta u Ulici Svetog Save i kod hotela „Tamiš“, a nova autobuska stanica će biti u Ulici Žarka Zrenjanina. Autobuska stajališta kod „Snežane“, „Turske glave“, „Donjeg mlina“ i kod „Grge“ će se  nesmetano koristiti, kao i do sada. Autobusi iz Pančeva će ići i vraćati se novim putem za Beograd.