Од понедељка, 8. августа, због радова на рехабилитацији Улице Моше Пијаде у Панчеву, улица ће бити затворена за саобраћај моторних возила у делу од Трга мученика до Улице Димитрија Туцовића. Радови ће се изводити 10 дана, до 18. августа.

Раскрсница улица Моше Пијаде и Димитрија Туцовића биће отворена за саобраћај.

У циљу смањења гужви, док трају поменути радови, у Улици Светозара Милетића биће забрањено паркирање путничких возила на посебним паркинг местима на десној страни улице.

Путничка возила која долазе из правца Београда преусмераваће се у Трг мученика или у Улицу Марка Kулића. Возила која иду у правцу Београда моћи ће из Трга мученика да скрену лево, према Београду.

Возилима јавног превоза која возе до Београда, неће бити дозвољено да иду за Београд преко моста на Тамишу, него се преусмеравају на нови пут. Ван употребе ће се наћи стајалишта у Улици Светог Саве и код хотела „Тамиш“, а нова аутобуска станица ће бити у Улици Жарка Зрењанина. Аутобуска стајалишта код „Снежане“, „Турске главе“, „Доњег млина“ и код „Грге“ ће се  несметано користити, као и до сада. Аутобуси из Панчева ће ићи и враћати се новим путем за Београд.