Градска управа града Панчева – Секретаријат за јавне службе и социјална питања, поводом реализације Одлуке о праву на накнаду дела трошкова боравка деце у предшколској установи чији је оснивач друго правно или физичко лице на територији града Панчева, обавештава грађане чија деца се налазе на листи чекања за упис у Предшколску установу „Дечја радост“ Панчево или на листи чекања за упис у вртићима у основним школама у насељеним местима града Панчева, о следећем:

– почев од 26.06.2018. године у наведеним установама грађани могу да преузму потврде да је њихово дете на листи чекања,

– са наведеном потврдом, грађани могу од 28.06.2018. године (четвртак) у Предшколској установи „Кефалица“ Панчево, улица Светозара Милетића, број 17, добити потврду да се њихово дете може уписати у ову установу (највише до десеторо деце),

– након прибављања обе потврде, грађани могу, почев од 29.06.2018. године, подносити захтев за остваривање права са другом документацијом, у Услужном центру Градске управе града Панчева, у канцеларији број 21.

Образац захтева може се преузети овде или у Услужном центру.

Све додатне информације могу се добити на телефон: 308-871, а лице задужено за контакт је Драгана Дачић у Секретаријату за јавне службе и социјална питања Градске управе града Панчева.