Novogodišnji bazar svečano je otvoren u sredu, 28. decembra 2016. godine na platou ispred Gradske uprave grada Pančeva.

Gradonačelnik Pančeva Saša Pavlov pozdravio je posetioce i učesnike, poželeo im srećne božićne i novogodišnje praznike u ime Grada Pančeva i tom prilikom izjavio:

Koliko vidim, Novogodišnji bazar ne predstavlja više samo širenje novogodišnjeg i božićnog duha, nego postaje vrlo ozbiljna privredna ili preduzetnička manifestacija, te je ovo definitivno prostor gde naši preduzetnici mogu svojim sugrađanima da prikažu svoje ideje i ono što su stvarali i pravili.

Gradonačelnik je pozvao Pančevke i Pančevce da posete bazar i kupe nešto čime će obradovati sebe, ili neku njima dragu osobu.

Svaka čast vrednim rukama na svemu ovom što su postigle, Novogodišnji bazar je jedna manifestacija koja će gotovo sigurno da traje i postala je brend grada Pančeva, on je proslava zimskih dana i novogodišnjih praznika, istakao je Saša Pavlov.

Grad Pančevo, u saradnji s JKP “Zelenilo”, JKP “Higijena”, Domom omladine, JP „Direkcija za izgradnju i uređenje Pančeva“ i JKP „Autotransport Pančevo“, organizuje Novogodišnji bazar, koji će ove godine trajati od 28. do 30. decembra 2016. i na kome učestvuje više oko 190 izlagača.