Drage sugrađanke i sugrađani,

Na pragu nove, 2020. godine i početku novog razvojnog perioda za Pančevo,

Želim da vam poručim da smo vredno radili i da smo zaokružili naše prioritetne strateške ciljeve, a to su izgradnja povoljnog poslovnog ambijenta, otvaranje poslovne zone za direktne strane i domaće investicije, otvaranje novih radnih mesta i smanjenje stope nezaposlenosti.

Hvala vam na strpljenju i poverenju, jer da bi se veliki strateški ciljevi ostvarili, potrebno je puno ulaganja, pre svega u infrastrukturu i potrebno je vreme da bi se izgradio sistem koji je decenijama bio zapušten.

Zahvaljujući dosledno vođenoj politici na svim nivoima vlasti, imamo realne i vidljive rezultate, a u narednom periodu će se oni u punom kapacitetu odraziti na poboljšanje standarda i uslova života i rada u Pančevu.

Drage sugrađanke i sugrađani, u 2020. godini želim vam u ime grada Pančeva i u svoje lično ime, puno zdravlja i sreće, lične i porodične, kao i uspeh na profesionalnom i poslovnom planu.

Siguran sam da će u narednom periodu svi na celoj teritoriji grada Pančeva osetiti pozitivne efekte sprovedenih investicija i realizovanih projekata i da će Pančevo biti željeno mesto u Srbiji, kako za rad, tako i za udoban život.

Srećna vam Nova, 2020. godina!

Gradonačelnik Pančeva

Saša Pavlov