Драге суграђанке и суграђани,

На прагу нове, 2020. године и почетку новог развојног периода за Панчево,

Желим да вам поручим да смо вредно радили и да смо заокружили наше приоритетне стратешке циљеве, а то су изградња повољног пословног амбијента, отварање пословне зоне за директне стране и домаће инвестиције, отварање нових радних места и смањење стопе незапослености.

Хвала вам на стрпљењу и поверењу, јер да би се велики стратешки циљеви остварили, потребно је пуно улагања, пре свега у инфраструктуру и потребно је време да би се изградио систем који је деценијама био запуштен.

Захваљујући доследно вођеној политици на свим нивоима власти, имамо реалне и видљиве резултате, а у наредном периоду ће се они у пуном капацитету одразити на побољшање стандарда и услова живота и рада у Панчеву.

Драге суграђанке и суграђани, у 2020. години желим вам у име града Панчева и у своје лично име, пуно здравља и среће, личне и породичне, као и успех на професионалном и пословном плану.

Сигуран сам да ће у наредном периоду сви на целој територији града Панчева осетити позитивне ефекте спроведених инвестиција и реализованих пројеката и да ће Панчево бити жељено место у Србији, како за рад, тако и за удобан живот.

Срећна вам Нова, 2020. година!

Градоначелник Панчева

Саша Павлов