У понедељак, 05. марта 2018. године у поподневним часовима, током обављања инспекцијског надзора нелегалног превоза путника и непрописног заустављања и паркирања возила на територији града Панчева, по планираном и утврђеном распореду, обилазећи једну од устаљених позиција на којој се врши укрцавање и искрцавање путника и обављање нелегалног јавног превоза, у улици Моше Пијаде, повређено је службено лице, запослени у Секретаријату за инспекцијске послове Градске управе града Панчева – саобраћајни инспекор Златан М. Ранковић, када је возач возила над којим је вршена контрола, ударио аутомобилом инспектора Ранковића који је том приликом задобио повреде леве ноге и руке.

На лице места су убрзо изашли припадници Министарства унутрашњих послова ПУ Панчева, који ће надаље преузимати мере у оквиру својих надлежности, а ради утврђивања евентуалне кривице.

Секретаријат за инспекцијске послове ће и надаље вршити надзор на сузбијању нелегалног превоза путника по утврђеном плану и распореду, у циљу безбедности грађана Панчева и службених лица.