Grad Pančevo u saradnji sa Nacionalnom službom za zapošljavanje, na osnovu usvojenog Lokalnog akcionog plana za zapošljavanje grada Pančeva za 2019. godinu, organizuje Sajam zapošljavanja u 2019. godini, 08. maja 2019. godine u periodu od 11.00 do 13.00 časova, u ulici Vojvode Živojina Mišića (Korzo), a u cilju povećanja vidljivosti mera i programa u oblasti unapređenja zapošljavanja u Pančevu. Na Sajmu će se predstaviti poslodavci koji učestvuju u meri „Studentska letnja praksa“, kao i poslodavci koji nameravaju da zaposle nove radnike.

Pozivamo sve zainteresovane sugrađane da posete Sajam zapošljavanja u 2019. godini koji će se održati u sredu 08. maja 2019. godine na Korzou (Ul. Vojvode Živojina Mišića), a u slučaju loših vremenskih uslova, u holu Gradske uprave grada Pančeva, u trajanju od 11.00 do 13.00 časova.

Na sajmu će učestvovati 39 različitih poslodavaca koji će ponuditi 438 slobodnih radnih mesta.

Zainteresovanim sugrađanima će na štandu grada Pančeva biti dostupne sve potrebne informacije u vezi sa otvorenim javnim pozivom koji se odnosi na meru aktivne politike zapošljavanja „Samozapošljavanje“ (sredstva za otvaranje privrednog društva ili preduzetničke radnje, nabavku opreme i adaptaciju prostora) i meru aktivne politike zapošljavanja i “Otvaranje novih radnih mesta” (sredstva namenjena preduzetnicima, mikro i malim preduzećima sa teritorije grada Pančeva). Na štandu Nacionalne službe za zapošljavanje biće na raspolaganju informacije o uslugama i programima koje pruža ova ustanova.

Više informacija o poslodavcima i slobodnim radnim mestima možete pogledati na sledećem flajeru: flajer-sajamzaposljavanja2019-final.