Град Панчево је један од 56 органа јавне управе који у сарадњи са Министарство државне управе и локалне самоуправе, организује Сајам студентске стручне праксе у јавној управи 2022/2023. У реализацији учествује и пет државних универзитета, а све уз подршку ЕУ пројекта „Видљивост и комуницирање реформе јавне управе“.

Сајам студентске стручне праксе у јавној управи 2022/2023 одржаће се 9. новембра 2022. године, од 10.00 до 17.30 часова, као on-line догађај, у виртуелном простору Народне скупштине Републике Србије, према програму који ће омогућити интерактивану и динамичну манифестацију, са великим бројем истовремених сесија, тематских трибина и панела, чет и видео посетa штандовима органа и универзитета учесника Сајма.

Позивамо све заинтересоване да посете Сајам, упознају се са понудом стручне праксе коју су за њих припремили органи учесници Сајма, сусретну се са колегама из јавне управе и добију релевантне информације како до стручне праксе и могућностима које пружа стручна пракса у јавној управи.

Више информација о стручној пракси у јавној управи погледајте на: https://strucnapraksa.mduls.gov.rs/.