У петак, 22. априла 2016. године, у Сремској улици на Новој Миси отворене су реновиране просторије Месне заједнице „Младост“.  Нове просторије свечано су отворили градоначелник Панчева Саша Павлов и председник МО „Младост“ Божидар Николић.

Градоначелник Саша Павлов нагласио је да се овакви простори отварају због грађана и да они треба да их користе у максималном капацитету:

Реновирали смо просторије, Град је посредством Дирекције за изградњу и уређење Панчева уложио близу 2 милиона динара. Реновирање простора, као што је обећано, је завршено, можда је мало више потрајало, али искључиво због неких правно-имовинских проблема и данас га предајемо на коришћење грађанима, да би грађани овде остварили своја права, сходно овлашћењима Месне заједнице, али и више од тих права, јер људи који раде у месној заједници треба да буду сервис грађана и да чак и неке захтеве за које нису надлежни, благовремено прихвате, припреме, обраде и пошаљу Градској управи на даље разматрање. Мислим да овакви простори отварају могућност за бољу конекцију између грађана и Градске управе, рекао је градоначелник.

Чланица Скупштине МЗ „Младост“ Радмила Дечермић рекла је да ће ове просторије моћи да користе и сва заинтересована удружења и истакла њихов значај за грађане Нове Мисе:

Ове просторије ће нам много значити, нас овде има скоро 12.000 и био нам је неопходан овакав простор. Уз велику помоћ Града, ми смо данас дошли на свечано отварање, на радост и задовољство свих нас.

МЗ „Младост“ основана је почетком девесетих година, када се одвојила од МЗ Тесла и тада је била у просторијама у Сремској улици, да би због неадекватних услова рада од 2000. године до данашњег дана, МЗ функционисала у Јастребачкој улици бр. 5.