Мр Татјана Божић, чланица Градског већа за образовање града Панчева обишла је радове у оквиру текућег одржавања школа, која су у току како би се ученицима и наставницима омогућили што бољи и пријатнији услови за рад када почне нова школска година.

„У ОШ „Мирослав Мика Антић“ су  у току радови на замени подова у холу и ходницима школе са циљем да се унапреде услови боравка деце у школском простору за нову школску 2022/23. годину. Ради се уклањање старих и оштећених винил плочица и постављање керамике. За ове радове из буџета града Панчева је  издвојено 1.980.000 динара, у оквиру текућег одржавања школа“ рекла је Татјана Божић после разговара о напредовању радова са директоком школе Драганом Крстић.

Такође, чланица Градског већа за образовање града Панчева обишла је радове у објектима Предшколске установе „Дечја радост“ која и даље наставља са адаптацијом и уређењем постојећих објеката.

Татјана Божић је истакла да град Панчево брине и о најмлађима: „У току су молерско извођачки радови у вртићима „Веверица“, „Лептирић“ и „Пупољак“, као и уређење и опремање дворишта меканим гуменим подлогама, а све у циљу побољшања услова рада и боравка деце. Радови се изводе и у централној кухињи на фасади, а молерско фарбарски радови зидова и санација  подова је приведена крају. У току је опремање вртића ниским мобилним полицама и информационо-комуникационом технологијом у складу са Основама програма ПВО – Године узлета у сарадњи са Министарством просвете, науке и технолошког развоја кроз пројекте Инклузивно предшколско васпитање и образовање“.

Сви радови и у објектима Предшколске установе „Дечја радост“ и у основним и средњим школама на територији града Панчева биће завршени до 1. септембра.