Градску управу града Панчева посетили су данас каратисти и том приликом се састали и разговарали са градоначелником Панчева Сашом Павловим. Екипу каратиста предводили су Горан Шћепановић, селектор репрезентације, тренер Предраг Стојадинов, каратиста и председник Спортског савеза Слободан Битевић и председник КК „Динамо“ из Панчева Никола Крстић, а главни разлог посете су завршне припреме каратиста репрезентације Србије у Панчеву за предстојеће Европско првенство, које ће бити одржано у Новом Саду од 09. до 13. маја 2018. године.
У Новом Саду ће, уз учешће чак 52 репрезентације бити одржано 53. ЕП сениора у Великој дворани „Спенса“. Каратисти репрезентације Србије су у Панчеву на завршним припремама за Европско првенство, где под надзором Предрага Стојадинова, спортског директора Карате федерације Србије, Горана Шћепановића, селектора за борбе, и Петра Косановића, селектора за кате, раде по „Олимпијском програму“.
У појединачној конкуренцији, Србију ће представљати: Марко Антић (Младеновац) до 60 кг, Стефан Јоксић (Борац Чачак) до 67 кг, Марко Мартиновић до 75 кг (Студентски град, Београд), Урош Мијалковић (Борац) до 84, Слободан Битевић (Динамо, Панчево) преко 84 кг, а у екипи су поред Битевића, Јоксића, Мијалковића и Дејан Цвркота (Задругар, Лазарево), Владимир Брежанић (Младост, Ново Милошево), Нтерос Анастасиос (Студентски град), Михајло Јосиповић (Борац) и Никола Јовановић (Динамо).
У конкуренцији дама такмичиће се: Јелена Миливојчевић (Младеновац), Дуња Максић (Маваши, Нови Сад), Јована Прековић (Књаз, Аранђеловац), Сања Цвркота (Задругар), Андријана Вићовац (Студенстки град), а у екипи је поред Прековићеве Цвркоте и Вићовац, Марина Радичевић (Задругар).
Градоначелник Павлов је поздравио спортисте и пожелео им пуно успеха на такмичењу, са жељом да остваре своје зацртане циљеве и понесу одличја и представе се у најбољем могућем светлу.