Marija Jević, članica Gradskog veća grada Pančeva, zadužena za kulturu i omladinu, zajedno je sa Srđanom Nikolićem, direktorom Doma omladine i Slobodanom Tanasijevićem, urednikom muzičkog programa Kulturnog centra Pančevo, u Gradskoj kući, predstavila letnji program gradskih ustanova kulture.

U okviru manifestacije „Kulturno leto“ biće organizovani razni programi i koncerti. Pripremljen je bogat kulturni program. Koncerti rok i ostalih bendova i kulturno-umetničkih društava, uz radionice i kviz, biće organizovane književne večeri, kao i predstava, zatim program namenjen pre svega mladima, činiće kulturni program ovog leta u Pančevu.

Marija Jević, članica Gradskog veća grada Pančeva, zadužena za kulturu i omladinu, zahvalila se svim prisutnim, iskazala veliko zadovoljstvo povodom interesovanja za kulturne sadržaje u gradu Pančevu i naglasila da je za većinu letnjeg kulturnog progama koji se organizuje, ulaz besplatan. Takođe, članica Gradskog veća najavila je da će se kulturni program ovog leta uglavnom održavati u gradskom parku.