Марија Јевић, чланица Градског већа града Панчева, задужена за културу и омладину, заједно је са Срђаном Николићем, директором Дома омладине и Слободаном Танасијевићем, уредником музичког програма Kултурног центра Панчево, у Градској кући, представила летњи програм градских установа културе.

У оквиру манифестације „Културно лето“ биће организовани разни програми и концерти. Припремљен је богат културни програм. Kонцерти рок и осталих бендова и културно-уметничких друштава, уз радионице и квиз, биће организоване књижевне вечери, као и представа, затим програм намењен пре свега младима, чиниће културни програм овог лета у Панчеву.

Марија Јевић, чланица Градског већа града Панчева, задужена за културу и омладину, захвалила се свим присутним, исказала велико задовољство поводом интересовања за културне садржаје у граду Панчеву и нагласила да је за већину летњег културног прогама који се организује, улаз бесплатан. Такође, чланица Градског већа најавила је да ће се културни програм овог лета углавном одржавати у градском парку.