Grad Pančevo u saradnji sa JKP „Zelenilo“, JKP „Higijena“ i Domom omladine Pančevo i ove godine organizuje manifestaciju pod nazivom NOVOGODIŠNJI BAZAR u periodu od 27. do 30. decembra, kojom želimo da doprinesemo stvaranju prazničnog raspoloženja u susret dočeku Nove 2016. godine. Ideja je da se na jednom mestu – na platou ispred Gradske uprave, u tom periodu predstavi veliki broj lokalnih proizvoda i usluga uz zabavne sadržaje za čitavu porodicu, kako bi naši sugrađani mogli da uživaju u jednom novom, drugačijem konceptu obeležavanja Nove godine, primerenom građanskom duhu Pančeva, a po uzoru na slične sajmove u evropskim gradovima.

Koncept Novogodišnjeg bazara je takav da će on predstavljati mesto na kojem će naši sugrađani moći da nabave ono što im je potrebno za organizaciju novogodišnje proslave, kupe poklone, ali i da uživaju u zabavnim programima za celu porodicu kao što su:

– program za decu u dvorani „Apolo“ 27.12.2015. godine s početkom u 12 časova

– muzički program sa razglasa, koji će biti organizovan svakog dana za vreme trajanja Bazara od 11 do 19 časova.

Kako bismo imali što potpuniju ponudu, želja nam je da na Novogodišnjem bazaru okupimo veliki broj različitih učesnika-udruženja, ustanova, naših najboljih poslastičara, pekara, proizvođača rukotvorina, umetnika i ostalih zainetresovanih sugrađana, čija se ideja i segment delovanja uklapaju u duh ove lokalne akcije koja će uobličiti ambijent i stvoriti prijateljsku, prazničnu atmosferu našeg grada.

Na ovaj način želimo da animiramo sve sugrađane, da pri svojoj novogodišnjoj kupovini pažnju posvete kvalitetnim lokalnim proizvodima, promovišemo preduzetnički duh, negujemo kulturu osećanja i pripadnosti lokalnoj zajednici, podsticanje kulturnih izraza i interkulturalnog dijaloga i vrednosti gađanskog društva i međugeneracijske solidarnosti.

Pozivamo sve građanke i građane Pančeva da posete Novogodišnji bazar

na platou ispred Gradske uprave u periodu od 27. do 30. decembra.

 

novogodisnji sajam 2015