Град Панчево у сарадњи са ЈКП „Зеленило“, ЈКП „Хигијена“ и Домом омладине Панчево и ове године организује манифестацију под називом НОВОГОДИШЊИ БАЗАР у периоду од 27. до 30. децембра, којом желимо да допринесемо стварању празничног расположења у сусрет дочеку Нове 2016. године. Идеја је да се на једном месту – на платоу испред Градске управе, у том периоду представи велики број локалних производа и услуга уз забавне садржаје за читаву породицу, како би наши суграђани могли да уживају у једном новом, другачијем концепту обележавања Нове године, примереном грађанском духу Панчева, а по узору на сличне сајмове у европским градовима.

Концепт Новогодишњег базара је такав да ће он представљати место на којем ће наши суграђани моћи да набаве оно што им је потребно за организацију новогодишње прославе, купе поклоне, али и да уживају у забавним програмима за целу породицу као што су:

– програм за децу у дворани „Аполо“ 27.12.2015. године с почетком у 12 часова

– музички програм са разгласа, који ће бити организован сваког дана за време трајања Базара од 11 до 19 часова.

Како бисмо имали што потпунију понуду, жеља нам је да на Новогодишњем базару окупимо велики број различитих учесника-удружења, установа, наших најбољих посластичара, пекара, произвођача рукотворина, уметника и осталих заинетресованих суграђана, чија се идеја и сегмент деловања уклапају у дух ове локалне акције која ће уобличити амбијент и створити пријатељску, празничну атмосферу нашег града.

На овај начин желимо да анимирамо све суграђане, да при својој новогодишњој куповини пажњу посвете квалитетним локалним производима, промовишемо предузетнички дух, негујемо културу осећања и припадности локалној заједници, подстицање културних израза и интеркултуралног дијалога и вредности гађанског друштва и међугенерацијске солидарности.

Позивамо све грађанке и грађане Панчева да посете Новогодишњи базар

на платоу испред Градске управе у периоду од 27. до 30. децембра.

 

novogodisnji sajam 2015