Маја Витман, градска менаџерка обишла је радове на кружном току код плинаре и том приликом најавила да ће део улице Милоша Обреновића, од 15. до 25. августа, бити затворен за саобраћај због почетка 3. фазе радова.

„Полако завршавамо радове на изградњи кружног тока код плинаре. Од када су радови почели, током прве, а затим и друге фазе радова, саобраћај се одвијао неометано. Обавештавамо грађане да ће од 15. августа па све до 25. августа, као што смо већ и најављивали, саобраћај бити комплетно обустављен у Улици Милоша Обреновића и то у делу од раскрснице са Улицом Пере Сегединца до раскрснице са Улицом Кнеза Михаила Обреновића, због спајања прве и друге фазе радова. Радови се првенствено односе на изградњу водоводне мреже и неопходно је да се тај део улице затвори због повезивања које иде преко Улице Милоша Обреновића“, рекла је градска менаџерка Витман.

Грађани ће имати алтернативне правце које ће моћи да користе. Градски превоз, аутобуси на линијама 2, 3, 6 и 7 ће се кретати алтернативним улицама, међуградски и приградски превоз, који се односи на Мраморак и Ковин ће се одвијати по трасама који је утврдио „Пантранспорт“ и друга предузећа за превоз путника, док ће Улица Стеријина бити пуштена за двосмерни саобраћај само за становнике ове улице.

Маја Витман се захвалила на стрпљењу свим суграђанкама и суграђанима који живе у овом делу града, али и свима онима који користе овај део града за своје потребе.

„Морам и да напоменем да смо имали изузетно добру сарадњу са свим станарима овог дела улице који су дали неке своје сугестије и примедбе на пројекат и заједно смо успели да побољшамо и пројекат, али и само извођење радова“ закључила је Витман.