Gradonačelnik Pančeva Aleksandar Stevanović i gradska menadžerka Maja Vitman, obišli su građevinske radove u sklopu projekta javno-privatnog partnerstva, za finansiranje, rekonstrukciju, rehabilitaciju i održavanje putne infrastrukture u zimskom i letnjem periodu, u naselju Strelište.

Tom prilikom gradonačelnik Aleksandar Stevanović je izjavio:

– Imali ste prilike juče da vidite radove na Sodari, u prethodnom periodu u naseljenim mestima, ali i u samom gradu Pančevu. Danas nastavljamo na Strelištu i možemo da vidimo koliko je značajan projekat javno-privatnog partnerstva za grad Pančevo i da je partner koga smo dobili zaista ozbiljan i dostojan jednog ovako velikog zadatka, pouzdan partner koji će pomoći da naš grad dovedemo u ono stanje u kojem treba da bude. Mi danas imamo priliku da usred privrednog rasta kako Republike Srbije, tako i grada Pančeva, imamo dovoljno sredstava da možemo da ulažemo i da dalje uređujemo naš grad. Na Strelištu su danas počeli radovi u Mažuranićevoj ulici. Nastaviće se po dinamici koja je prezentovana javnosti. Uradiće se preko 2 km asfalta u naselju Strelište i to je nešto što zaista nije urađeno u proteklih 30 ili možda i 40 godina. To je nešto što smo dugoročnim planom doneli kada smo usvajali projekat javno-privatnog partnerstva, isplanirali i ovo je sad realizacija tog posla koji smo planirali prethodnih godina. Izuzetno smo ponosni što možemo da uredimo ulice koje su od vitalnog značaja za sve naše sugrađane.

U naselju Strelište u Pančevu izvode se radovi na rehabilitaciji kolovoza u sledećim ulicama: Mažuranićeva, Laze Kostića, Vojislava Ilića, Isidore Sekulić sa parkingom, Veljka Vlahovića sa parkinzima, Mihaila Petrovića Alasa do Đure Daničića sa parkingom i Veljka Petrovića do Đure Daničića. Predviđena dužina trase na Strelištu je 2.1 km. Trenutno se završavaju radovi u Kačarevu.