Градоначелник Панчева Александар Стевановић и градска менаџерка Маја Витман, обишли су грађевинске радове у склопу пројекта јавно-приватног партнерства, за финансирање, реконструкцију, рехабилитацију и одржавање путне инфраструктуре у зимском и летњем периоду, у насељу Стрелиште.

Том приликом градоначелник Александар Стевановић је изјавио:

– Имали сте прилике јуче да видите радове на Содари, у претходном периоду у насељеним местима, али и у самом граду Панчеву. Данас настављамо на Стрелишту и можемо да видимо колико је значајан пројекат јавно-приватног партнерства за град Панчево и да је партнер кога смо добили заиста озбиљан и достојан једног овако великог задатка, поуздан партнер који ће помоћи да наш град доведемо у оно стање у којем треба да буде. Ми данас имамо прилику да усред привредног раста како Републике Србије, тако и града Панчева, имамо довољно средстава да можемо да улажемо и да даље уређујемо наш град. На Стрелишту су данас почели радови у Мажуранићевој улици. Наставиће се по динамици која је презентована јавности. Урадиће се преко 2 км асфалта у насељу Стрелиште и то је нешто што заиста није урађено у протеклих 30 или можда и 40 година. То је нешто што смо дугорочним планом донели када смо усвајали пројекат јавно-приватног партнерства, испланирали и ово је сад реализација тог посла који смо планирали претходних година. Изузетно смо поносни што можемо да уредимо улице које су од виталног значаја за све наше суграђане.

У насељу Стрелиште у Панчеву изводе се радови на рехабилитацији коловоза у следећим улицама: Мажуранићева, Лазе Kостића, Војислава Илића, Исидоре Секулић са паркингом, Вељка Влаховића са паркинзима, Михаила Петровића Аласа до Ђуре Даничића са паркингом и Вељка Петровића до Ђуре Даничића. Предвиђена дужина трасе на Стрелишту је 2.1 км. Тренутно се завршавају радови у Kачареву.