У среду, 28. децембра 2016. године, чланица Градског већа задужена за образовање мр Татјана Божић уручила је, у име Града Панчева, на Дечјем одељењу Опште болнице Панчево, пакетиће деци која ће новогодишње празнике, нажалост, провести у болници. Она је, у присуству др Слободана Продановића, помоћника директора за интернистичке гране и начелника дечијег одељења болнице, пакетиће предала болничком особљу, које ће их потом поделити деци.

Град је одлучио и мисли и на наше најмлађе суграђане који на жалост због болести ове новогодишње празнике проводе у болници. Захваљујем се директорима школа и спонзорима који су учествовали у овој акцији Града и омогућили да се деца и у болници на неки начин радују новогодишњим празницима. Надамо се да ће се деца обрадовати пакетићима, а свој деци желимо брз опоравак и срећну нову годину, рекла је мр Татјана Божић.

Ове године због грипа, на одељењу ће остати око тридесетак деце, иако уочи новогодишњих празника лекари настоје да што мање њих остане на одељењу.

pokloni-za-decu