Stručni skup „Nacrt Strategije razvoja socijalne zaštite grada Pančeva za period od 2020. do 2027. godine“ održan je u Maloj sali Gradske uprave grada Pančeva.

Milenko Čučković, član Gradskog veća zadužen za područje rada, zapošljavanja i socijalne politike pozdravio je prisutne i poželeo im dobrodošlicu u grad Pančevo.

Tatijana Grnčarski, direktorka Pokrajinskog zavod za socijalnu zaštitu, takođe se obratila učesnicima skupa.

Ključni nalazi evaluacije Strategije razvoja socijalne zaštite grada Pančeva za period 2014-2018. godine prezentovala je Nataša Milić Teofilović, iz Pokrajinskog zavoda za socijalnu zaštitu, dok je o Preporukama za izradu novog planskog dokumenta u oblasti socijalne zaštite govorila Anđelija Đolović, takođe iz Pokrajinskog zavoda za socijalnu zaštitu.

Suzana Jovanović, koordinator Tima za izradu Strategije razvoja socijalne zaštite grada Pančeva 2020-2027. godine predstavila je Nacrt Strategije razvoja socijalne zaštite grada Pančeva 2020-2027, ciljeve, mere i aktivnosti.

Više o Nacrtu Strategije razvoja socijalne zaštite grada Pančeva 2020-2027, možete pogledati na sledećem linku: http://www.pancevo.rs/javne-rasprave/javni-poziv-za-ucece-u-javnoj-raspravi-o-nacrtu-strategije-razvoja-socijalne-zastite-grada-panceva-2020-2027-godine/