Град Панчево и ове године организује Новогодишњи базар који ће трајати од 27. до 30. децембра, погледајте на који начин се можете пријавити за излагање у оквиру базара:

КОНКУРС ЗА ИЗЛАГАЧЕ ЗА НОВОГОДИШЊИ БАЗАР

 

Bazar 27-30 PLATOТЕКСТ КОНКУРСА

ПРИЈАВА

КРИТЕРИЈУМИ

Град Панчево у сарадњи са ЈКП „Зеленило“, ЈКП „Хигијена“ и Домом омладине Панчево и ове године организације манифестацију под називом НОВОГОДИШЊИ БАЗАР у периоду од 27. до 30. децембра, којом желимо да допринесемо стварању празничног расположења у сусрет дочеку Нове 2016. године. Идеја је да се на једном месту – на платоу испред Градске управе, у том периоду представи велики број локалних производа и услуга уз забавне садржаје за читаву породицу, како би наши суграђани могли да уживају у једном новом, другачијем концепту обележавања Нове године, примереном грађанском духу Панчева, а по узору на сличне сајмове у европским градовима.

Концепт Новогодишњег базара је такав да ће он представљати место на којем ће наши суграђани моћи да набаве оно што им је потребно за организацију новогодишње прославе, купе поклоне, али и да уживају у забавним програмима за целу породицу што су:

  • програм за децу у дворани „Аполо“ 27.12.2015.године с почетком у 12 часова
  • музички програм са разгласа, који ће бити организован сваког дана за време трајања Базара од 11 до 19 часова.

Како бисмо имали што потпунију понуду, жеља нам је да на Новогодишњем базару окупимо велики број различитих учесника-удружења, установа, наших најбољих посластичара, пекара, произвођача рукотворина, уметника и осталих заинетресованих суграђана, чија се идеја и сегмент деловања уклапају у дух ове локалне акције која ће уобличити амбијент и створити пријатељску, празничну атмосферу нашег града.

На овај начин желимо да анимирамо све суграђане, да при својој новогодишњој куповини пажњу посвете квалитетним локалним производима, промовишемо предузетнички дух, негујемо културу осећања и припадности локалној заједници, подстицање културних израза и интеркултуралног дијалога и вредности гађанског друштва и међугенерацијске солидарности.

Град Панчво за све учеснике Базара обезбедио је бесплатне штандове, који ће бити распоређени унутар шатора са амбијенталним светлом и бутан грејалицама.

Због тога Вас позивамо да активно учествујете у организацији Новогодишњег базара као излагачи-продавци на штандовима под условима и на начин који су дефинисани овим Конкурсом и на тај начин дате свој допринос овој јединственој манифестацији.

У прилогу Конкурса налазе се пријава за учешће и критеријуми по којима ће се додељивати изложбени простор излагачима, а рок за пријављивање је 15. децембар 2015. године.

Право учешћа на Базару имају правна и физичка лица која сама производе и израђују своје производе. Кандидати уз комплетно попуњен формулар прилажу:

  • доказ пребивалишту за физичка лица, односно седишту за правна лица (решење о регистрацији у Управи за трезор, Министарству или решење о регистрацији у АПР-у за правна лица или копију личне карте за физичка лица)
  • најмање три фотографије различитих производа које кандидат планира да излаже на овој манифестацији.

Попуњене формуларе са прилозима пошаљите на адресу : Градска управа града Панчева, Секретаријат за привреду и економски развој, Трг краља Петра И 2-4, Панчево са назнаком за Новогодишњи базар или предајте на писарницу у Услужном центру града Панчева.

БРОЈ МЕСТА ЈЕ ОГРАНИЧЕН А ПРЕДНОСТ ЋЕ ИМАТИ ИЗЛАГАЧИ КОЈИ ИСПУНЕ КРИТЕРИЈУМЕ КОНКУРСА.

За више информација о организацији овог догађаја, као и о могућностима за учешће, молимо Вас да контактирате Гордану Ћирић, стр.сарадника у области туризма у Секретаријату за привреду, тел: 065/8662273 имејл: gordana.ciric@pancevo.rs , Марију Команов, координаторку Канцеларије за младе, тел: 064/866-24-15, имејл: marija.komanov@pancevo.rs или Невенку Кљајић из Секретаријата за јавне службе и социјална питања, тел: 065/866-25-46, имејл: nevenka.kljajic@pancevo.rs .