Драге суграђанке и суграђани,

На измаку старе, а на прагу Нове 2019. године, сумирајући резултате, после дуго година можемо рећи да се Панчево враћа себи и поново постаје снажан и модеран индустријски центар на мапи Републике Србије, али и Европе. Након 40 година, Панчево пролази кроз фазу нове индустријализације, и то као седиште индустрије са чистим технологијама и еколошки одрживом производњом. Уз остварене инвестиције, као и са већ испланираним будућим улагањима, јасно је профилисан развој и перспектива нашег града и свих људи који у њему живе и раде.

Уз све напоре које као локална самоуправа улажемо, спроводећи доследну и развојну политику на свим нивоима – локалном, покрајинском и републичком, кроз реформе, изградњу и модернизацију, сигуран сам да је пред Панчевом и његовим грађанима светла будућност, и да ће оно у годинама пред нама заблистати у пуном сјају, као модеран, европски административни, културни и привредни светионик наше државе Србије и целог региона.

Хвала вам на стрпљењу, хвала вам на поверењу, а ја вас уверавам да ће у наредној години, из месеца у месец бити видљиви ефекти свих инвестиција и свеобухватног рада на томе да до њих дође.

У 2019. години вам желим, пре свега добро здравље, пуно љубави и разумевања према својим ближњима, стрпљења, солидарности, да остварите своје личне и пословне циљеве, али да нам пословни успех не буде једини мотивациони фактор, него и помоћ другима и хуманост. Драге Панчевке и Панчевци, желим вам све најбоље и срећну Нову 2019. годину!