Zahvaljujući donaciji kompanije Gazprom Energoholding Srbija i saradnji sa gradom Pančevom, deca Pančeva od danas imaju još jedno lepo, funkcionalno i moderno igralište koje se nalazi u centru grada u parku preko puta Gradske biblioteke.

Igralište su danas svečano otvorili direktor kompanije Aleksandar Varnavski i gradonačelnik Pančeva Aleksandar Stevanović.

Ovo nije prvi projekat, od početka godine urađeno je puno projekata u našoj kampanji za grad i za stanovnike Pančeva. Pomogli smo Dom za decu bez roditeljskog staranja „Spomenak“, pomogli smo Mašinskoj školi Pančevo, obnovili dva spomenika, sponzorisali objavu knjige o oslobođenju Pančeva i sada smo upravo sproveli i ovaj projkat dečijeg igrališta sa toboganima, ljuljaškama, a to je sve za decu Pančeva. Uvek je veoma dobra saradnja sa Gradom Pančevom, napominje direktor kompanije Aleksandar Varnavski.

Mi danas ovde možemo da vidimo na delu koliko je dobra saradnja Gazprom Energoholdinga Srbija i grada Pančeva. Srećni smo što je Gazprom odlučio da donira jedno ovakvo igralište, koje je uvek potrebno, kako bi naši najmlađi sugrađani imali prostor za igru i da uživaju u svom odrastanju. I pored situacije u kojoj se nalazimo ove godine i pandemije, Gazprom nije odustao od projekata koje sprovodi, tako da Gazprom pokazuje ovakvim delima da nije samo poslodavac, već i prijatelj grada Pančeva i da je veoma socijalno i društveno odgovorna firma, koja ima velike planove u Pančevu. Grad Pančevo će nastojati da još više razvije saradnju sa Gazprom Energoholdingom i bude još bolji partner, rekao je prilikom otvaranja gradonačelnik Stevanović.