Kompanija NIS i ove godine sprovodi konkurs „Zajednici zajedno“, u okviru saradnje sa lokalnim zajednicama sa kojima posluje, za dodelu finansijskih sredstava za realizaciju projekata iz oblasti sporta, kulture, zaštite životne sredine, nauke i pomoći socijalno ugroženim grupama, koji će se realizovati na teritorijama gradova Beograd, Novi Sad, Pančevo, Zrenjanin, Niš, Čačak, Kikinda i opština Novi Bečej, Kanjiža, Žitište i Srbobran.

Za podršku projektima NIS je izdvojio više od 110 miliona dinara, a o njihovom izboru odlučivaće komisija, koju čine predstavnici NIS-a, lokalnih samouprava, kao i ugledne ličnosti iz lokalnih zajednica.
NIS već osmu godinu zaredom pomaže gradove i opštine širom Srbije kroz program „Zajednici zajedno“, a do sada je u razvoj lokalnih zajednica, uloženo 800 miliona dinara i podržano oko 760 projekata. Na ovaj način NIS učvršćuje partnerske odnose sa lokalnom zajednicom i potvrđuje da ni u vreme složenih uslova za poslovanje ne odustaje od društvene odgovornosti kao svog strateškog opredeljenja.

Sva zainteresovana udruženja, organizacije i institucije o mogućnostima i uslovima učešća na ovom Konkursu, koji će trajati od 01. aprila do 31. maja 2016. godine, mogu se informisati na ovom LINKU.

 

Pancevo_Zajednici_zajedno_610x292