Компанија НИС и ове године спроводи конкурс „Заједници заједно“, у оквиру сарадње са локалним заједницама са којима послује, за доделу финансијских средстава за реализацију пројеката из области спорта, културе, заштите животне средине, науке и помоћи социјално угроженим групама, који ће се реализовати на територијама градова Београд, Нови Сад, Панчево, Зрењанин, Ниш, Чачак, Кикинда и општина Нови Бечеј, Кањижа, Житиште и Србобран.

За подршку пројектима НИС је издвојио више од 110 милиона динара, а о њиховом избору одлучиваће комисија, коју чине представници НИС-а, локалних самоуправа, као и угледне личности из локалних заједница.
НИС већ осму годину заредом помаже градове и општине широм Србије кроз програм „Заједници заједно“, а до сада је у развој локалних заједница, уложено 800 милиона динара и подржано око 760 пројеката. На овај начин НИС учвршћује партнерске односе са локалном заједницом и потврђује да ни у време сложених услова за пословање не одустаје од друштвене одговорности као свог стратешког опредељења.

Сва заинтересована удружења, организације и институције о могућностима и условима учешћа на овом Конкурсу, који ће трајати од 01. априла до 31. маја 2016. године, могу се информисати на овом ЛИНКУ.

 

Pancevo_Zajednici_zajedno_610x292