Татјана Божић, чланица Градског већа града Панчева задужена за образовање и Драгољуб Цуцић, директор Регионалног центра за таленте „Михајло Пупин“ уручили су награде најбољим ученицима града Панчева, који су остварили одличне резултате на републичким и међународним такмичењима.

Ове године 16 ученика је остварило значајне резултате. Реч је о првим, другим и трећим местима на републичким, међународним такмичењима и олимпијадама из ликовне културе, сценског и филмског стваралаштва, физике и математике. Град је одвојио средства за ову намену у износу од 125 хиљада динара.

Татјана Божић, чланица Градског већа је честитала најбољим ученицима на оствареном успеху и пожелела им је много среће у даљем раду:

– Прошле године у ово време, за Дан града, било је преко 100 ученика. Ове године такмичења нису одржана, одржана су само из наведених области, али као што видимо и из ових области наша децу су најбоља. Град је одвојио новац за награђивање ученика у сарадњи са Регионалним центром за таленте. Оно што смо још у току ове године издвајали, до сада смо издвојили око 1, 5 милиона за награђивање ученика, вуковаца основних школа, вуковаца средњих школа и студената који су остварили просек преко девет. И то је нешто на шта град посебно обраћа пажњу и што посебно истиче као најлепшу слику града и наше омладине.

Награђени ученици су:

 1. Душан Цвијетић
 2. Милана Миљковић
 3. Бојана Џантоски
 4. Наталија Стојоски
 5. Петар Бачкоња
 6. Љубица Новаков
 7. Никола Лав Брцански
 8. Ања Шушњар
 9. Огњен Шкрби
 10. Нора Абци
 11. Лана Стојадинов
 12. Јован Јованов
 13. Љубодраг Радмиловић
 14. Угљеша Кузманов
 15. Лазар Бачкоња
 16. Леа Петровић