Градоначелник Панчева Александар Стевановић, обишао је заједно са министром пољопривреде, шумарства и водопривреде Браниславом Недимовићем пољопривредно домаћинство Саше Стојанова, који се бави ратарством у Старчеву.

Након разговора са домаћином и пољопривредницима из Старчева, Омољице и Војловице који су присуствовали састанку, Александар Стевановић, градоначелник, рекао је да је веома задовољан конструктивним састанком који је одржан у Старчеву с министром пољопривреде, шумарства и водопривреде.

“Пољопривредници су током конструктивног састанка имали конкретна питања и добили су конкретне одговоре од министра Недимовића. Након састанка изашли су веома задовољни, јер су добили охрабрујуће одговоре уверени да могу да наставе да се баве својим послом несметано. Пољопривреда јесте један од стубова нашег друштва и веома је битна за даљи напредак како нас на територији Панчева, тако и читаве Републике Србије”, рекао је градоначелник Стевановић.

У разговору са пољопривредницима су учествовали и народни посланик Марко Младеновић, члан Градског већа за пољопривреду, село и рурални развој Владислава Максимовић и секретар Секретаријата за пољопривреду Треша Радоњин.

“Град Панчево и Секретаријат за пољопривреду прате рад Министарства пољопривреде, као и Покрајинског секретаријата за пољопривреду и у сарадњи са њима чинимо све како бисмо олакшали рад нашим пољопривредницима. Оно што ми радимо пољопривредницима јесте од значаја, а тиче се инфраструктуре која се налази у атару нашег града. Ми ћемо наставити са континуираним улагањима у мрежу атарских путева као и до сада. За ову годину смо планирали рехабилитацију око 7 км атарских путева на територији града Панчева у сарадњи са удружењима пољопривредника. У договору са пољопривредницима од ове године почели смо да радимо и отресишта у нашем атару, а очекујем да ћемо поставити основ за даљи континурани рад, јер се показала потреба не само пољопривредника, већ и свих учесника у саобраћају и њихове безбедности”, истакао је градоначелник Александар Стевановић.