Градоначелник Панчева Александар Стевановић организовао је данас пријем у Градској управи у част наше пливачице Ање Цревар. Поред градоначелника, присуствовали су и Слободан Битевић, председник Спортског савеза Панчева и секретар Дејан Перић, као и Дејан Цревар, отац пливачице и председник Пливачког клуба Динамо Панчево.

Српска пливачица Ања Цревар освојила је сребрну медаљу на 400 метара мешовитим стилом на Европском првенству у малим базенима које се одржавало у Казању (Русија). Ања је финалну трку завршила у времену 4:30,47, стигла је до сребрне медаље, коју је поделила са Италијанком Саром Франчески, која је имала исто време.

Ања Цревар је разговарала са градоначелником и са представницима Спортског савеза представила протекли рад и резултате и утиске са одржаног такмичења у Русији. Чланици Пливачког клуба Динамо из Панчева, ово је највећи успех у досадашњој каријери.

Градоначелник Стевановић честитао је Ањи на медаљи и овом фантастичном успеху и још једном истакао да је град Панчево ту за њу за сваку подршку, као и за све остале панчевачке спортисте, да је Панчево било и биће град спорта и да је циљ свих активности које се спроводе на развоју града, управо стварање најбољих могућих услова за развој у свим друштвеним областима – а посебно спорту, култури и образовању.