U subotu, 11. maja 2019. godine gradonačelnik Pančeva, Saša Pavlov svečano je otvorio program povodom predstavljanja novog imena šoping centra, kada je i zvanično tržni centar Aviv Park Pančevo postao deo velike porodice BIG šoping centara u Srbiji.

Gradonačelnik Pančeva Saša Pavlov, pozdravio je prisutne i poželeo dobrodošlicu novoj kompaniji i novom imenu BIG u Pančevo – grad u kome se nalazi prvootvoreni ritejl park u Srbiji:

– Grad kakav je Pančevo i Pančevci i Pančevke zaslužuju da uživaju u svim prednostima kupovine i pratećim sadržajima koje ovaj moderni koncept otvorenog šoping centra podrazumeva, sa velikim brojem prodavnica i širokim asortimanom proizvoda. Ja sam siguran da će kvalitet u pružanju usluge, kvalitet proizvoda pod imenom BIG Pančevo i uspešnost poslovanja ritejl parka rasti, na dobrobit i zadovoljstvo naših građana – onih koji su zahvaljujući otvorenim novim radnim mestima ovde pronašli zaposlenje i naravno onima koji ovde zadovoljavaju svoje kupovne potrebe i ne samo to – već uživaju u sadržajima namenjenim celoj porodici, kojih zaista u okviru ovog šoping centra nije manjkalo u protekom periodu, a ako je sudeći samo po ovom današnjem danu, taj koncept pratećih manifestacija i sadržaja nastavlja se i dalje, jer je po svim informacijama kojima raspolažem kompanija BIG izuzetno posvećena lokalnoj zajednici u kojoj posluje i ima vrlo visok nivo društvene odgovornosti u svom poslovanju. Grad Pančevo će nastaviti da bude dobar domaćin, lokalna samouprava vam stoji na raspolaganju za sve ideje i projekte i unapređenje saradnje, jer smo izuzetno posvećeni dijalogu sa privrednim sektorom.

Generalni direktor BIG SI (BIG CEE) kompanije Rober Jahav (Rober Yahav), izjavio je:

– Mi smo jako srećni što smo danas ovde. U oktobru prošle godine smo preuzeli ovaj centar, koji je sagradila, kao što svi znaju velika kompanija Aviv Arlon. Aviv je poznato ime u gradu, a nadamo se da ćemo uskoro i mi kao BIG biti jako poznati, jer smo veliki i nameravamo da dovedemo mnogo novih brendova, da širimo tržni centar, tako što ćemo ga dodatno izgraditi i ovim putem želim da pozdravim sve građane Pančeva, sve goste i kupce.