Град Панчево је и ове године наградио најбоље студенте који су се пријавили на Јавни позив за доделу награда најбољим студентима града Панчева, за постигнуте резултате током школовања и образовања, за школску 2021/22. годину. Секретаријат за јавне службе и социјална питања, односно Канцеларијa за младе Градске управе града Панчева у сарадњи са Регионалним центром за таленте „Михајло Пупин“ Панчево је наградило 29 студената који су испунили захтеве, први пут су уписали завршну годину студија чији је оснивач Република Србија, а који су током свих година студија, имали просечну оцену најмање 9. То су такође студенти који су држављани Републике Србије и имају пребивалиште на територији града Панчева.

Татјана Божић, градска већница задужена за образовање и Марија Јевић, већница задужена за културу и омладину на свечаној додели су студентима уручиле новчану награду, у износу од 35.000 динара, као и вредне књиге које се највећим делом односе на хронику и историјат града Панчева и наслеђе и традицију његових насељених места.

Том приликом су истакле да је град Панчево издвојио више од милион динара за ову намену и да кроз помоћ талентованим студентима, Град исказује бригу према младим и перспективним студентима који су показали врхунске резултате у областима у којим се образују, али који су показали и висок степен одговорности и иницијативе. Такође, награде су само један од начина да се студенти подстакну, а град Панчево покаже да цени њихово залагање.