Ivan Andrejević, pomoćnik gradonačelnika, predao je ključeve doniranog vozila zbratimljene opštine Bonjhad iz Mađarske, Lečei Vilmošu, predsedniku KUD „Tamaši Aron“ i naglasio odličnu saradnju dva zbratimljena grada, Bonjhada i Pančeva:

– Posle dugogodišnje pauze, pre dve godine uspostavljena je ponovna saradnja i to je rezultiralo donacijom kombija mađarskoj zajednici u Vojlovici. Vozilo je stiglo iz lokalne samouprave Izmenj, koja pripada opštini Bonjhad. U ime grada Pančeva i u ime mađarske zajednice u Vojlovici, izrazio bih posebnu zahvalnost gradonačelniku Izmenja Kelemen Ferencu, gradonačelnici Bonjhada Filoni Ferenc Ibolji, za izuzetno zalaganje da baš zbratimljenom gradu Pančevu bude dodeljeno vozilo. Iskreno se nadam da će ovo vozilo biti dugo u upotrebi, da će služiti svojoj svrsi kojoj je namenjeno, a to je za prevoz dece, učenika, bolesnih i starih lica, kao i za potrebe mađarskog kulturno-umetničkog društva „Tamaši Aron“ za učešće u raznim kulturnim manifestacijama u zemlji i inostranstvu.

Lečei Vilmoš, predsednik KUD „Tamaši Aron“ veoma je zadovoljan donacijom:

– Mnogo će nam značiti ova donacija, jer već par godina pričamo da nam je potreban ovako jedan kombi, da vozimo članove našeg društva na folklor i druženje. Godišnje često putujemo u Mađarsku, u zbratimljeni grad Bonjhad, tako da sad imamo naše vozilo za put.