Иван Андрејевић, помоћник градоначелника, предао је кључеве донираног возила збратимљене општине Боњхад из Мађарске, Лечеи Вилмошу, председнику КУД „Тамаши Арон“ и нагласио одличну сарадњу два збратимљена града, Боњхада и Панчева:

– После дугогодишње паузе, пре две године успостављена је поновна сарадња и то је резултирало донацијом комбија мађарској заједници у Војловици. Возило је стигло из локалне самоуправе Измењ, која припада општини Боњхад. У име града Панчева и у име мађарске заједнице у Војловици, изразио бих посебну захвалност градоначелнику Измења Келемен Ференцу, градоначелници Боњхада Филони Ференц Ибољи, за изузетно залагање да баш збратимљеном граду Панчеву буде додељено возило. Искрено се надам да ће ово возило бити дуго у употреби, да ће служити својој сврси којој је намењено, а то је за превоз деце, ученика, болесних и старих лица, као и за потребе мађарског културно-уметничког друштва „Тамаши Арон“ за учешће у разним културним манифестацијама у земљи и иностранству.

Лечеи Вилмош, председник КУД „Тамаши Арон“ веома је задовољан донацијом:

– Много ће нам значити ова донација, јер већ пар година причамо да нам је потребан овако један комби, да возимо чланове нашег друштва на фолклор и дружење. Годишње често путујемо у Мађарску, у збратимљени град Боњхад, тако да сад имамо наше возило за пут.