Маја Витман, градска менаџерка, обишла је радове у Kачареву. У 2022. години према плану је да се у Kачареву асфалтира близу 3,5 км путева:

– У питању су улице Пролетерска, Kосовска, Бориса Kидрича, Херцеговачка и део Улице Ратка Павловића у делу од Србијанске до 4. октобра. Укупна дужина асфалтираних улица у току фебруара ове године је 3.350 метара. Данас се асфалтира улица Бориса Kидрича. Остаје још да се ураде банкине у свим асфалтираним улицама. Рехабилитован је постојећи коловоз, на коме је већ био асфалт у прилично лошем стању. У разговору са грађанима чујем да су веома задовољни, јер се ништа није радило више од 30 година у овој улици. Улице су биле у јако лошем стању, са пуно рупа и небезбедне – рекла је Маја Витман.

Прошле године урађено је пет улица на територији Месне заједнице Kачарево, у оквиру јавно-приватног партнерства и то су улице Виноградарска, Македонска и Вељка Влаховића, као и Народног фронта у којој је урађен и тротоар и Маршала Тита где су урађени и паркинзи.

Ради се и у Банатском Брестовцу. Тренутно се радови изводе на окретници и почеће се са радовима у улици Рифата Бурџевића, а затим на ред долазе улице Златице и Ђуре Јакшића.

У Банатском Новом Селу у току су радови у Вашарској улици, а радиће се и улице 7. јула и Доситејева.

У самом граду радови се тренутно изводе у насељу Младост у Власинској улици. Врло брзо почеће и радови у Охридској и Борској улици у Панчеву.

Маја Витман најављује да ће се после Kачарева, у току следеће недеље, радови изводити и у Јабуци, где је планирана рехабилитација улица Омладинска, Николе Тесле и остатак Улице ЈНА.

Захваљујући пројекту јавно-приватног партнерства у области путне инфраструктуре за последњих годину и по дана на територији Панчева с насељеним местима до сада је урађено 130 улица, односно 60 километара путева је асфалтирано.