Жири за доделу признања града Панчева, на седници одржаној дана 21. октобра 2021. године, разматрао је пристигле предлоге за доделу Новембарске награде града Панчева и донео је одлуку да се Новембарска награда града Панчева за 2021. годину додели Андреи Стојадинов у области спорта и Златибору Лазарову за област социјалног и хуманитарног рада.

Андреа Стојадинов је у последњих годину дана остварила фантастичне спортске резултате и ван граница наше земље. У веома кратком временском року освојила је чак три европске медаље. Златну медаљу освојила је на такмичењу у Поречу у новембру 2020. године и постала јуниорска првакиња Европе у џудоу. Убрзо затим освојила је бронзану медаљу у елитној сениорској конкуренцији на међународном џудо такмичењу „Гранд Слам Хунгарy“ у Будимпешти и у свом првом учешћу на сениорском првенству Европе, које је одржано крајем новембра 2020. године у Прагу, освојила је сребрну медаљу у категорији до 48 килограма.

Златибор Лазаров је дугогодишњи председник, а тренутно потпредседник Међуопштинске организације Савеза слепих Панчево и више од две деценије укључен је у све активности у вези са особама са инвалидитетом у Панчеву. За његово дугогодишње деловање у области социјалног и хуманитарног рада комисија је била мишљења да и Златибор Лазаров треба да буде овогодишњи добитник Новембарске награде града Панчева.