Sistem48

Pregled zahteva

Prijava komunalnih problema

Grupe zahteva(*):
Vrsta(*):
Ime:
Prezime:
Način obaveštenja(*):
Adresa problema(*):
Mesto problema(*):
Opis problema(*):
Priložite sliku (Podržani formati .jpg, .png, .gif):

Polja obeležena zvezdicom (*) su obavezna
U skladu sa odredbama Zakona o zaštiti podataka o ličnosti, ZAHTEVI GRAĐANA KOJI SADRŽE PODATKE O LIČNOSTI NEĆE BITI OBJAVLJENI NA WEB PORTALU GRADA PANČEVA
Molimo Vas da ne zloupotrebljavate ove podatke. Svaka zloupotreba podleže zakonskim sankcijama!

Kako funkcioniše Sistem 48?

Za rešavanje Vaših problema sada je dovoljan jedan jedini telefonski poziv, SMS poruka ili pristup Internetu i ovom portalu. Ceo sistem je osmišljen da bi Vama bio na usluzi i kao takav Vam stoji na raspolaganju 24 sata dnevno.
  • Po ceni lokalnog razgovora možete prijaviti problem tokom 24 sata 365 dana godišnje
  • U najkraćem roku dežurne službe javnih preduzeća izlaze na teren
  • U roku od 48 sati ćete dobiti odgovor o statusu rešavanja Vašeg problema

Razvoj SISTEM-a 48 pospešuje poziciju naše lokalne samouprave i time nas stavlja daleko ispred ostalih gradova i opština što će nam omogućiti privlačenje investicija i otvaranje novih radnih mesta.

SISTEM 48 predstavlja jedinstven informacioni sistem koji služi za bolje upravljanje gradom i kvalitetnijom kontrolom javnih preduzeća.

Objedinjujući rad svih javnih preduzeća u gradu Sistem 48 omogućava rešavanje problema i zahteva građana, raspolaganje sredstvima na nov, moderan i funkcionalan način zasnovan isključivo na tehničkim podacima i činjenicama.

Sistem je u potpunosti u funkciji građana koji pomoću njega lakše i brže rešavaju problem iz domena komunalnih preduzeća.