Грб града Панчева

Р Е П У Б Л И К А  С Р Б И Ј А
Аутономна Покрајина Војводина
ГРАД ПАНЧЕВО

Поштовани,

               Поводом дочека Нове 2017. године, Градска управа града Панчева организоваће шести  НОВОГОДИШЊИ БАЗАР, на платоу испред  Градске управе, у периоду од 28. до 30. децембра.

                У данима претпразничне атмосфере Новогодишњи базар је манифестација, у којој ће моћи да уживају сви наши суграђани – и излагачи и посетиоци. Жеља нам је да на Новогодишњем базару окупимо велики број различитих учесника – појединаца, удружења, установа, наших најбољих: посластичара, пекара, произвођача рукотворина, уметника и осталих заинтересованих суграђана, чија се идеја и сегмент деловања уклапају у дух ове локалне акције.

               И ове године Градска управа града Панчева је за све заинтересоване излагаче обезбедила да бесплатно користе штандове, који ће бити распоређени  унутар шатора са амбијенталним осветљењем и грејним телима.

           Због тога Вас позивамо да активно учествујете у организацији Новогодишњег базара као излагачи-продавци на штандовима под условима и на начин који  су дефинисани овим Конкурсом и на тај начин  дате свој допринос овој јединственој манифестацији.

              Позивамо све заинтересоване појединце, установе и удружења да  као излагачи учествују на шестом Новогодишњем базару у Панчеву. Пријавни формулар доступан је на званичној интернет презентацији града Панчева (www.pancevo.rs), а формулар се може преузети и у Секретаријату за привреду и економски развој у  Градској управи града Панчева, на трећем спрату у канцеларији број 303.

              Концепт Новогодишњег базара је такав да ће он представљати место на којем ће наши суграђани моћи да набаве оно што им је потребно за организацију новогодиње прославе, купе поклоне, али и да уживају у забавним програмима за целу породицу као што су:

  • Новогодишњи радионица за децу који ће се уприличити у Холу Градске управе 28.12.2016.године с почетком у 11,00 часова;
  • Блок музике „Банатски кицоши“, који ће бити организован 29.12.2016.године у изложбеном простору Новогодишњег базара од 17 до 19 часова;
  • Новогодишња томбола за све учеснике и посетиоце базара, која ће бити организована у изложбеном простору Новогодишњег базара 30.12.2016.године у 15 часова;
  • музички програм са разгласа , који ће бити организован сваког дана за време трајања Базара од 11 до 19 часова

            У прилогу Конкурса налазе се  пријава за учешће и критеријуми по којима ће се додељивати изложбени простор излагачима, а рок за пријављивање је 15.12.2016.године.

Право учешћа на Базару имају  правна и физичка лица која сама производе и израђују своје производе, а  који се уклапају у дух ове манифестације. Кандидати уз комплетно попуњен формулар прилажу:

–  доказ  пребивалишту за физичка лица, односно седишту за правна лица (решење о регистрацији  у Управи за трезор, Министарству или решење о регистрацији  у АПР-у за правна лица или копију личне карте за физичка лица) и

–   најмање три фотографије различитих производа које кандидат планира да излаже на овој манифестацији,

фотокопију снатарне књижице за сва Удружења и излагаче који продају прехрамбене производе, домаће сокове и мед.

Попуњен формулар са најмање три фотографије потребно је доставити најкасније до четвртака  15. децембра 2016. године  на адресу: Градска управа града Панчева, Секретаријат за привреду и економски развој,  Трг Краља Петра I бр.2-4,  III/303, Панчево, са назнаком „Новогодишњи базар 2016“ или предати лично на шалтеру Градског услужног центра.

За више информација везаних за саму организацију овог догађаја, као и о могућностима за учешће, на располагању су вам: Гордана Ћирић, координаторка за реализацију манифестације „Новогодишњи базар“, тел: 065/8662273, e mail: gordana.ciric@pancevo.rs, или Милорада Тимченка, тел: 064/8662412 e mail: milorad.timcenko@pancevo.rs.

Пријавни формулар за Новогодишњи базар 2016.

Критеријуми за Новогодишњи базар

Плакат Новогодишњи базар 2016

Плакат Новогодишњи базар 2016

БРОЈ МЕСТА ЈЕ ОГРАНИЧЕН; А ПРЕДНОСТ ЋЕ ИМАТИ ИЗЛАГАЧИ КОЈИ ИСПУНЕ КРИТЕРИЈУМЕ КОНКУРСА.

ГРАД ПАНЧЕВО

Трг Краља Петра I 2-4●26101 Панчево●Тел.централа 013 308 830●е-mail:grad@pancevo.rs

www.pancevo.rs