R E P U B L I K A S R B I J A
Autonomna Pokrajina Vojvodina
GRAD PANČEVO

Poštovani,

           Grad Pančevo ove godine organizuje „ 9. NOVOGODIŠNJI BAZAR“ u periodu od 20. decembra do 22. decembra 2019. godine. Na ovaj način želimo da doprinesemo stvaranju prazničnog raspoloženja u susret dočeku Nove 2020. godine. Ideja je da se na jednom mestu – na platou ispred Gradske uprave, u tom periodu, predstavi veliki broj lokalnih proizvođača (ustanova, udruženja, preduzetnika i fizičkih lica) i organizuje bogat kulturno – umetnički program, kako bi naši sugrađani mogli da uživaju u jednom novom, drugačijem konceptu obeležavanja Nove godine, primerenom građanskom duhu Pančeva, a po uzoru na slične manifestacije u evropskim gradovima.

Koncept Novogodišnjeg bazara je takav da će on predstavljati mesto na kojem će naši sugrađani moći da nabave ono što im je potrebno za organizaciju novogodišnje proslave, kupe poklone, ali i da uživaju u zabavnim programima koje smo za njih pripremili:

  •           Novogodišnje radionice za decu u holu Gradske uprave grada Pančeva tokom sva tri dana trajanja Bazara;
  •           Bogat kulturno – umetnički program za decu i odrasle na platou ispred Gradske uprave grada Pančeva tokom sva tri dana trajanja Bazara.

           Zadovoljstvo nam je da Vas obavestimo da je GRAD PANČEVO za sve učesnike Bazara obezbedio besplatne štandove, koji će biti raspoređeni unutar šatora sa ambijentalnim svetlom i grejnim telima.

               Zbog toga Vas pozivamo da aktivno učestvujete u organizaciji Novogodišnjeg bazara kao izlagači-prodavci na štandovima pod uslovima i na način koji su definisani ovim Konkursom i na taj način date svoj doprinos ovoj jedinstvenoj manifestaciji.

                 Pravo učešća na Bazaru imaju pravna i fizička lica koja sama proizvode i izrađuju svoje proizvode, a koji su sa teritorije grada Pančeva.

                 Kandidati uz kompletno popunjen formular prilažu:

– dokaz o prebivalištu za fizička lica, odnosno sedištu za pravna lica (kopiju lične karte za fizička lica ili Rešenje o registraciji kod Uprave za trezor, Ministarstva ili Apr-a za pravna lica);
– najmanje tri fotografije različitih proizvoda koje kandidat planira da izlaže na ovoj manifestaciji;
– fotokopiju sanitarne knjižice i potvrdu o pregledu mesa odnosno mesnih prerađevina (ukoliko izlažu prehrambene proizvode).

                 U prilogu Konkursa nalaze se Prijava za učešće i Kriterijumi za odabir izlagača po kojima će se dodeljivati izložbeni prostor.

ROK ZA PRIJAVLJIVANJE JE 10. DECEMBAR 2019. GODINE.

                 Popunjene formulare sa prilozima možete poslati na adresu : Gradska uprava grada Pančeva, Sekretarijat za privredu i ekonomski razvoj, Pančevo, Trg kralja Petra I 2-4 sa naznakom za Novogodišnji bazar ili predati na šalteru broj 2 Gradskog uslužnog centra Gradske uprave grada Pančeva.

Prijava za izlagače na predstojećem Bazaru

BROJ MESTA JE OGRANIČEN, A PREDNOST ĆE IMATI IZLAGAČI KOJI ISPUNE KRITERIJUME KONKURSA.

Kontakt osoba za više informacija vezano za samu organizaciju ovog događaja je GordanaĆirić, koordinator Tima za realizaciju Novogodišnjeg bazara, telefon 013/308961, e-mail adresa: gordana.ciric@pancevo.rs.

  GRAD PANČEVO
Trg kralja Petra I 2-4●26000 Pančevo●tel.centrala 013 308 830●e-mail:grad@pancevo.rs
www.pancevo.rs