Regionalni centar za društveno-ekonomski razvoj – Banat u saradnji sa Gradom Pančevom, a uz podršku Ministarstva privrede i Razvojne agencije Srbije, organizuje promociju Godine preduzetništva i aktuelnih javnih poziva za podršku u poslovanju, kao i jednodnevnu obuka na temu „Informacione tehnologije i poslovanje“.

Promocija će se održati 16. Juna 2016. godine u prostorijama Gradske uprave Pančevo, sala 9, Trg Kralja Petra I, br. 2-4 sa početkom u 09:30 časova.

Nakon završene promocije, biće održana jednodnevna obuka na temu „Informacione tehnologije i poslovanje“ namenjena svim potencijalnim i postojećim malim i srednjim preduzećima i preduzetnicima. Program obuke obuhvata uvođenje IT rešenja u poslovanje, pregled ICT sistema (ERP, CRM, DMS i mobilne aplikacije), njeb sajtove, Cloud concept, socijalne mreže, E-banking, itd. Nakon uspešno završene obuke polaznicima će biti uručeni sertifikati, a predviđena obuka, kao i sav radni materijal koji će se koristiti u toku obuke su besplatni.

Svi zainteresovani svoje učešće mogu prijaviti kod Gradske uprave Pančevo, kontakt osoba Marina Kahrić Lazić, tel. 013/308962, e-mail:

marina.kahrić-lazic@pancevo.rs, , najkasnije do 09. juna 2016. godine.

Više možete pogledati ovde:

Obaveštenje o obuci

Agenda 2016

Obrazac prijave